re-POST!




re-post..lelengau ke blog lama aku, tok gambar maya "Wings of Borneo '06" MMU ( Multimedia University ) akak aku baru grade last 3 month, nadai jalai gik ka begaga ka pengawa baka tok agi, taja lama udah ndak ngaga pengawa tok, tang nebah engkerumong enggau ngaga pantang nang sigi agi ulih.

baru 5 bulan gawai udah lalu, jari udah gatal ka ngeliko pantang enggau nebah engkerumong, nganti gawai taun nyin ila sigi udah dikompom enggau nebah engkerumong aku tok!

gawai taun tok tadi kelalu balat ngirup, bisi nang sigi bisi nebah engkerumong, tang bunyi baka tebah org palau meh ya...haha...ngenang ka nyak tadi, bisi kami bala betunggal aku betaboh nunda cara kami diri empu, taboh "remixed version" hehe...manah gak bunyi ya, bedau abis taboh kami nyak, alu dikritik bala ketuai, munyi ko inik aku "jaik amai taboh kita nya dom, tusut untak ninga ya!" haha!

nadai ko enggau meh, pemerindang org tuai enggau biak maya tok enda sebaka, ni manah ko kitai ndak manah ko sida, sigi "opposite" magang-magang, kada ndak bakanya nganti diri empu udah bisi anak ila..?? ndak piak ko kita wai menyadi ke udah dikumbai apai tauka indai...??

pelaba ka aku bisi gak anak enggau apai indai sida ya ke seati sejalai,,ngarap ka bakanya meh aku tok ila,,ishh..bedau abis sekula alu udah bemimpi ka bisi anak tudah...sulu ati pen bedau bisi agi..agi bujang telajak tuchi aku tok deh!

nuju indu dara kemaya ari, tauk meh nguji nguntik tudah bujang lelangok ditu, bisi meh kena merindang ati, hehehe!

3 comments:

pat said...

siapakah urang bujang nyak??nuan kah ben??Hehehe

benjaminujang said...

ahah...aku meh bujang telajak pat..sapa la agi...heheh!

kaki nginti said...

get the right design!